HOME

OVER ONS

VAKGEBIEDEN

 

BOZZ schrijft en vertaalt ondermeer technische handleidingen, zakelijke brieven en offertes, brochures, mailings, tests, personeelsbladen, nieuwsbrieven, toespraken, overeenkomsten, cursusmateriaal en persberichten.

 

Onze expertise zit in de volgende vakgebieden (op alfabetische volgorde):

- hardware

- informatietechnologie

- juridisch

- (medische) technologie

- software

- techniek

- toerisme

- transport

SPECIALIST IN VERTALINGEN

 

De vertalers waarmee BOZZ samenwerkt, zijn stuk voor stuk goede schrijvers. Zij vertalen alleen naar de taal die ze het beste beheersen, hun moedertaal. Bovendien koppelen wij uw opdracht altijd aan die vertaler die is gespecialiseerd in uw vakgebied.

 

Vertaalgeheugensoftware

Wij vertalen niet met een vertaalmachine. Door ons vertaalde teksten worden wel opgenomen in het elektronische geheugen zodat uw terminologie bij volgende vertalingen consistent wordt gebruikt.  Het betekent ook dat de opmaak van het brondocument (bijvoorbeeld Microsoft Office documenten en html-bestanden) behouden blijft in de doeltaal.

 

Kwaliteitscontrole

Elke tekst wordt na vertaling nog een keer gecontroleerd door een tweede professional (editor) zodat u krijgt wat BOZZ belooft: een hoogwaardig product.

 

Offerte of vragen?

Neem contact op via 038 - 420 36 40 of stuur een mail naar info@bozz.nu

 

 

DIENSTEN

SPECIALIST IN PUBLIC RELATIONS EN TEKSTEN

 

Een goede communicatie is de basis voor een goede samenwerking. BOZZ denkt met u mee over de relatie die u als bedrijf hebt met de wereld om u heen. Aan welke informatie heeft uw doelgroep behoefte? Hoe formuleert u deze? BOZZ helpt u bij het opstellen van een communicatieplan en zet uw boodschap om in effectieve communicatiemiddelen. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, handleidingen, interviews en social media. Hebt u al een concept? Dan is redactie of herschrijven ook mogelijk. BOZZ zorgt ervoor dat uw boodschap helder en duidelijk overkomt.

 

Offerte of vragen?

Neem contact op via 038 - 420 36 40 of stuur een mail naar info@bozz.nu

UP

ONZE GEGEVENS

 

BOZZ text & translations

Wittensteinstraat 18

8043 WJ Zwolle

 

T 038 - 420 36 40

E info@bozz.nu

BOZZ is lid van

ATA, NGTV en

FNV Zelfstandigen